MIGDOLŲ MILTŲ SAUSAINIAI

Su becukre uogiene

Greitai ir lengvai paruošiami migdolų miltų sausainiai su becukre uogiene. Tik 6 ingredientai! Be pridėtinio cukraus. Be miltų. Ypač mažai angliavandenių. Spauskite toliau ir atraskite šių nuostabių sausainių receptą.

Ingredientai

Gaminimo eiga

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
  • Paruoškite tešlą: nedideliame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, sviestą, sirupą, vanilę ir druską. Minkykite tol, kol susidarys vientisa masė. Iš pradžių masė gali atrodyti sausa ir biri, bet minkykite tol, kol įgaus vientisumą.
  • Formuokite tešlos rutuliukus ir dėkite ant paruoštos kepimo skardos. Kiekvieno rutuliuko viduryje nykščiu įspauskite ertmę ir į ją dėkite 1/2-1 šaukštelį uogienės.
  • Kepkite sausainius apie 10-12 minučių arba kol sausainių pagrindas įgaus rusvą spalvą.
  • Iškepusius sausainius išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti skardoje apie 10 minučių. Tada sausainius perkelkite į serviravimo indą, kad visiškai atvėstų.

Sausainius galite laikyti uždarame inde šaldytuve iki 1 savaitės, o šaldiklyje – iki 3 savaičių.

Skanaus!

Recepte naudojami produktai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *