MIGDOLŲ MILTŲ SAUSAINIAI
Su becukre uogiene
Greitai ir lengvai paruošiami migdolų miltų sausainiai su becukre uogiene. Tik 6 ingredientai! Be pridėtinio cukraus. Be miltų. Ypač mažai angliavandenių. Spauskite toliau ir atraskite šių nuostabių sausainių receptą.
Ingredientai
- 1 stiklinė migdolų miltų
- 3 šaukštai minkšto sviesto
- 3 šaukštai medaus skonio sirupo be cukraus (naudojome medaus skonio sirupą be cukraus Nicks)
- 1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto
- 1/4 šaukštelio druskos
- 3 šaukštai uogienės be cukraus (naudojome uogų džemą be cukraus ir glitimo Sweet Switch ir persikų džemą be cukraus ir glitimo Sweet Switch)
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
- Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
- Paruoškite tešlą: nedideliame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, sviestą, sirupą, vanilę ir druską. Minkykite tol, kol susidarys vientisa masė. Iš pradžių masė gali atrodyti sausa ir biri, bet minkykite tol, kol įgaus vientisumą.
- Formuokite tešlos rutuliukus ir dėkite ant paruoštos kepimo skardos. Kiekvieno rutuliuko viduryje nykščiu įspauskite ertmę ir į ją dėkite 1/2-1 šaukštelį uogienės.
- Kepkite sausainius apie 10-12 minučių arba kol sausainių pagrindas įgaus rusvą spalvą.
- Iškepusius sausainius išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti skardoje apie 10 minučių. Tada sausainius perkelkite į serviravimo indą, kad visiškai atvėstų.
Sausainius galite laikyti uždarame inde šaldytuve iki 1 savaitės, o šaldiklyje – iki 3 savaičių.
Skanaus!